top of page

Newborn shoot - aanvullende informatie

Sprankeling Fotografie __ Foto 4.jpg

Leuk dat jullie bij mij een newborn shoot geboekt hebben! Deze tijd gaat altijd al razendsnel voorbij, dus het is heel fijn om dit te laten vast leggen. Een warme herinnering aan een bijzondere tijd! Hieronder volgen de meest gestelde vragen die ik als fotografe altijd krijg.  

Wat gaat er gebeuren en hoelang duurt een shoot? 

Tijdens de shoot zoeken wij een plekje op in jullie huis waar het rustig en licht is. Veelal is dit in de ouderslaapkamer. We nemen vervolgens alle tijd, aangezien een fotosessie met een baby niet valt te voorspellen. Meestal duurt een shoot zon 1 a 2 uur. 

 

Rond welk tijdstip kan de shoot het beste plaats vinden? 

De meest mooie beelden worden geschoten als de baby aan het slapen is. Meestal is dit na de voeding. Geef je borstvoeding? Dan kom ik graag eerder, want dit zijn ook prachtige beelden om te hebben voor later.

Wat kunnen wij het beste aantrekken?

Het is ten eerste belangrijk dat je draagt waar jij je prettig in voelt en wat je zelf mooi vind. Maar natuurlijk heeft het een meerwaarde voor de foto’s wanneer je ook aandacht aan de kleding besteed. Kledingtips: De volgende kleuren doen het heel goed op beeld: aardetinten, beige, pastel, taupe en wit. En qua stoffen voegen breisels en zachte stoffen vaak warmte toe aan foto’s. 

bottom of page