top of page

Wedding informatie

First of all.. Jullie gaan de liefde vieren, hooray! Allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie verloving. Dat jullie dit lezen betekent dat jullie al goed bezig zijn met het zoeken van -naar mijn mening- één van de belangrijkste dingen: de fotograaf! Waarom vind ik dat zo belangrijk? Omdat naar mijn mening de foto's één van de weinige dingen zijn die tastbaar blijven. Voor altijd.


Wie ik ben..

Ik ben Birgit en woon in Uitgeest - samen met mijn vriend en met mijn twee dochters: Fenna & Lott. Al sinds mijn jeugd fotografeer ik. Door mijn baan in de zorg heeft dit een tijdje op een laag pitje gestaan, maar door een aantal gebeurtenissen in de familie heb ik besloten om mijn hart te volgen en hier volledig voor te gaan. Met als resultaat Sprankeling Fotografie - een eigen bedrijf in lifestyle & bruiloft fotografie!


Mijn werkwijze

Als fotografe houd ik van foto's vol sfeer en echte momenten. Ik heb een goed oog voor detail en hecht veel waarde aan wat jullie belangrijk vinden. Mijn doel is altijd om een bruiloft verhalend en sfeervol vast te leggen. Ik werk graag samen met fotografe Astrid, die jullie als second shooter bij kunnen boeken. Door ons beiden te boeken zorg je dat echt alle spontane en belangrijke gebeurtenissen vast gelegd worden. Hierdoor zie je in jullie trouwreportage naast de grote momenten, ook veel meer kleine momentjes terug!


Waarom is de juiste fotograaf vinden zo belangrijk..

Zoals ik al in het begin benoemde: de foto's zijn één van de weinige dingen die tastbaar blijven. Volg dus vooral je gevoel. Maar wat ik ook heel belangrijk vind is of er een fijne klik met de fotograaf is. Wij zijn namelijk de hele dag dicht bij jullie in de buurt. En of diegene het soort foto's maakt waar je graag duizenden keren naar terugkijkt & die je graag in je huis zou willen hangen - oftewel; spreekt mijn stijl jullie aan. Die paar honderd euro die je misschien bespaart is het niet waard als je een fotograaf hebt waarmee je niet op 1 lijn zit en als je eindigt met foto's die jullie eigenlijk helemaal niet zo mooi vinden en nooit meer naar terug kijkt. Er is veel verschil in prijs, voorwaarden, ervaring en service. Verdiep je daar goed in tijdens jullie zoektocht. Om die reden plan ik ook altijd een kennismakingsgesprek in met bruidsparen voor het boeken. Zo leer je elkaar goed kennen en komen zowel jullie als ik er achter of we een goede match zijn.


Investering

Ik ben te boeken als jullie bruidsfotograaf vanaf 6 uur voor €1.199,- incl. BTW. 7 uur fotografie: € 1.329,- incl. BTW

8 uur fotografie: € 1.459,- incl. BTW

9 uur fotografie: € 1.589,- incl. BTW

10 uur fotografie: € 1.719,- incl. BTW

Meer dan 10 uur boeken? Dat is mogelijk voor € 130,- incl. BTW per uur extra.

Minder dan 6 uur boeken? Dit kan voor bruiloften op maandag t/m woensdag of als de bruiloft binnen 2 maanden na boeking plaats vindt.

Wat is er inbegrepen (bij alle uren)?

  • Een kennismakingsgesprek

  • Uitgebreide preview binnen 1 week

  • Minimaal 300 foto's bij 6 uur fotografie in kenmerkende Sprankeling stijl. (per extra uur komen er +-35 foto's bij)

  • Kadoalbum 15x15, samengesteld door mij

  • Flinke korting op een engagementshoot vooraf

  • De foto's in een persoonlijke online galerij, makkelijk te delen met vrienden en familie

  • Reiskosten t/m 50km rondom Uitgeest.

Second Shooter

Een tweede fotografe op jullie bruiloft is mogelijk! Second shooter Astrid is al bij te boeken voor maar

€ 299,- bij 6 uur fotografie. (i.p.v. € 130,- per uur).

Wanneer kies je nou voor een second shooter?

  • Als je graag foto's van het klaarmaken van zowel de bruid als bruidegom wil laten vast leggen.

  • Naast de grote momenten ook meer de details & emoties van de familieleden wil laten vast leggen.

  • De speciale momenten vanuit meerdere hoeken vast wil laten leggen.


Engagementshoot

De engagementshoot - een shoot voor jullie bruiloft om jullie verloving te vieren. Het is niet alleen leuk, maar het is om tal van redenen een goede keus om er eentje te boeken. Je went aan het idee van voor een camera staan, je leert je fotograaf beter kennen en je hebt meteen toffe foto's die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld jullie uitnodiging. Vandaar ook dat ik mijn bruidsparen een flinke korting biedt op een engagement shoot. Boek je mij als jullie bruidsfotograaf, dan ontvangen jullie maar liefst €95 korting. Je boekt dan al voor €100 een engagement sessie.


Nu jullie alles over mij weten ben ik ontzettend benieuwd naar jullie verhaal.

Spreekt alles jullie wel aan? Dan lijkt het me leuk om tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek elkaar te leren kennen en meer te horen over jullie trouwplannen. Tijdens dit gesprek zullen we het ook hebben over jullie wensen, mijn werkwijze en beantwoord ik al jullie vragen. Stuur me gerust een mailtje, appje om dit gesprek in te plannen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!


Groetjes Birgit van der Zwan


T: 06 220 75 2898 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page